Verhalen verteld in pixels

We zijn trots op ons aanpassingsvermogen en ons streven naar uitmuntendheid in elk aspect van onze service. Ontdek wat wij te bieden hebben en zie hoe wij kunnen bijdragen aan jouw succes.

Ingrediënten:

250 ml slagroom

250 g mascarpone

100 ml Boswandeling-likeur

2 eetlepels poedersuiker

1 zakje vanillesuiker100 g

frambozen (vers of diepvries, ontdooid)Geraspte kokos of witte chocoladeschaafsel voor decoratie

Bereiding:

1. Klop de slagroom met de poedersuiker en vanillesuiker lobbig.

2. Meng in een andere kom de mascarpone met de Boswandeling-likeur en roer glad.

3. Spatel de slagroom er luchtig doorheen.

4. Schep voorzichtig de frambozen erdoor (geheel of licht geprakt – niet pureren voor structuur).

5. Verdeel over glaasjes en laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

6. Garneer met kokos, witte chocolade of een verse framboos bovenop.

Variatie:

Met mango of ananas in plaats van framboos? Snijd in kleine stukjes en meng voorzichtig door de mousse voor een tropisch effect.